+ 385 (0) 91 539 7248
info@synchro-logos.hr

Team building

Imate tim koji uspješno surađuje i ostvaruje ciljeve, ali nedostaje mu osjećaj zajedništva i zadovoljstva u svakodnevnoj komunikaciji?

Imate iznimno dinamičan i raspršen tim, heterogen, a željeli biste stvoriti uvjete za više međusobne podrške i komunikacije?

Suočavate se s grupiranjem unutar tima, a željeli biste potaknuti otvorenu komunikaciju među svim članovima tima?

Želite nagraditi svoje tim za uspješno obavljeni posao?

Team building programi omogućuju  jačanje međuljudskih odnosa i povezanost unutar tima kroz jednodnevne ili višednevne aktivnosti suradnje, komunikacije, povjerenja koji također uključuju elemente izazova, fizičkih aktivnosti i  zabave.

 

Ciljevi

Team-building programi služe vašem timu kako bi ojačali povjerenje i komunikaciju između svih članova tima, suočili se s vlastitim izazovima suradnje, organizacije, komunikacije, rješili konflikte te stvorili bazu za otvorenu, jasnu i podupirujuću komunikaciju u svrhu ostvarivanja zajedničkih ciljeva.

 

Metode

Team-building baziran je na metodi učenja putem iskustva – polaznici su aktivni sudionici aktivnosti. Aktivnosti su dizajnirane na način kako bi omogućile reflektiranje odnosa, izazova, komunikacijskih  problema  u neutralnom kontekstu.  Aktivnosti služe svakom članu kao refleksija na vlastito djelovanje u timu, kao i uvid u funkcioniranje tima u cjelosti. Obzirom da raznolikost aktivnosti i tema team-buildinga, svaki član tima bude izazvan u području koje mu je prirodno najzahtjevnije. Iskusni voditelji pomoću različitih razgovornih tehnika pomažu članovima tima uvidjeti i promisliti o shvaćenju vlastite uloge  u navedenim situacijama. Krajnji cilj je stvoriti transfer naučenog u svakodnevni rad s timom te tako unaprijediti komunikaciju, povjerenje, zadovoljstvo te učinkovitost.

 

Formati / teme team-buildinga:

Potraga za blagom

Adrenalinski izazov

Filmski teambuilding

Ekspedicijski teambuilding

I drugi različiti formati pustolovnih i zabavnih sadržaja

 

Format i praktične informacije – trajanje, moguće lokacije

Team-building programi organizirani su na različitim lokacijama, ovisno o odabiru programa.

Trajanje programa je minimalno 1 dan. Dodatne mogućnosti ovise o vašim potrebama i željama.

 

Dopustite da vam ponudimo nezaboravno i korisno iskustvo uz vodstvo za vaš tim! Za dodatne informacije i upite o teambuilding programima javite nam ovdje.