Javite nam se na telefon +385 1 777 5335

Login

Edukacija i razvoj zaposlenika

Online usluge

Aktivnosti edukacije i razvoja zaposlenika dostupni su putem online kanala. Možete izabrati iz postojećih edukativnih programa ili naručite zaseban program za potrebe svoje tvrtke. 

Uvijek je pravo vrijeme za ulaganje u kapacitete svojih ljudi. Kontaktirajte nas.

Program razvoja zaposlenika

Razvoj zaposlenika i usavršavanje dio je strategije upravljanja ljudskim resursima u tvrtkama. Strategijom razvoja zaposlenika u organizacijama osiguravate potrebne vještine svojih ljudi da biste mogli iznijeti projekte i postići zacrtane strateške ciljeve poslovanja. Organizacije koje svojim zaposlenicima nude priliku za razvojem vještina i usvajanjem znanja na radnom mjestu bilježe višu retenciju zaposlenika na radnim mjestima, veću motiviranost i veće zadovoljstvo zaposlenika. Motivirani, stručni i vješti zaposlenici stvaraju kvalitetnije međusobne odnose, produktivniji su, bolje komuniciraju s klijentima i korisnicima, i prezentnije komuniciraju vrijednosti vašeg brenda.


Znadete li u koje kompetencije svojih zaposlenika želite ulagati, kako bi bili spremni na nadolazeće izazove? Znadete li kako možete iskoristiti postojeće znanje i iskustvo, i osigurati prijenos znanja unutar tvrtke? Želite točno izmjeriti napredak po određenoj aktivnosti i biti sigurni da svoje resurse ne trošite uzalud? Već ste detektirali kompetencije koje želite razviti kod svog tima i potreban vam je plan?


Strategija razvoja zaposlenika mora služiti ispunjenju postavljenih ciljeva ljudskih resursa kako bi se ispunili strateški ciljevi poslovanja.

Aktivnosti razvoja zaposlenika

Edukacije za zaposlenike i timove

Individualni coaching

Kao kod sportaša ili velikih umjetnika vjerujemo da izvrsni rukovoditelji i mendađeri postaju izvrsni i postižu rezultate kroz svjesnost i praksu. Jedno, bez drugog, nije dovoljno. 

U SYNCHRO LOGOSU pružamo individualnu coaching podršku za voditelje timova, menadžere te lidere u organizacijama kako bi pospješili i ubrzali svoj razvoj i utjecaj koji imaju na tim pozicijama.

Individualni Coaching je partnerstvo za učenje i razvoj između coacha i Vas, lidera ili menadžera, fokusirano na Vaše specifične poslovne izazove te Vam pomaže odrediti i razriješiti kompleksna pitanja s kojima se susrećete. Razgovori su povjerljivi, krojeni prema Vašim individualnim potrebama, preferencijama učenja i stila, i dizajnirani kako bi vas izazvali prema Vašim ciljevima.

Očekivani rezultati implementacije plana razvoja zaposlenika i edukacije

  • Povećano zadovoljstvo i motivacija zaposlenika na poslu
  • Otkrivanje talenata
  • Povećana efikasnost u radu
  • Ojačana sposobnost prihvaćanja novih procesa i tehnologija
  • Smanjen rizik od odlaska kompetentnih zaposlenika
  • Ojačan prijenos znanja unutar tvrtke
  • Osigurana slijedivost na ključnim radnim mjestima u tvrtki
  • Ojačan brend
  • Povećana konkurentnost tvrtke


Usavršavanje i razvoj omogućava prepoznavanje skrivenih potencijala zaposlenika i potragu za dodatnim sposobnostima i interesima, a sve u svrhu kako bi im se omogućilo da najveći dio tog potencijala ostvare u organizaciji.


Javite nam se s upitom za ispitivanje potreba ili narudžbom edukacija i programa razvoja zaposlenika u vašoj organizaciji.