Javite nam se na telefon +385 1 777 5335

Login

Selekcija i zapošljavanje

Uspješno vođenje ljudskih resursa počinje kvalitetnim izborom zaposlenika. Dobro organiziran proces selekcije i osjećaj koji kandidat ponese iz prvog kontakta s kompanijom može biti snažan poticaj da se izabrana osoba kasnije odluči pristupiti kompaniji.

Vaša kompanija trebala bi iskoristiti selekcijski proces za komunikaciju vrijednosti tvrtke i brenda, kako biste privukli kvalitetne kandidate za koje je vjerojatno da će se uklopiti u vašu organizacijsku kulturu. Vrhunska selekcija jest ona koja poveže potrebe vaše organizacije s vještinama i iskustvom kandidata.

U SYNCHRO LOGOS-u na temelju potreba radnih mjesta i zahtjeva organizacije koje vam pomažemo definirati, organiziramo za Vas cijeli selekcijski proces, provedemo selekcijske postupke i filtriramo najbolji izbor kandidata za vašu tvrtku.


Privlačenje idealnih kandidata

Za privlačenje idealnih kandidata za radno mjesto u vašoj tvrtki, potrebno jest napraviti analizu radnog mjesta i poslovnog okruženja. Uz vaš input i zahtjeve radnog mjesta izrađujemo profil idealnog kandidata. U ovom koraku definiramo kanale i načine komuniciranja sa skupinom vaših idealnih kandidata. Selekcijski proces i način izbora kandidata definiran je prije objave natječaja za radno mjesto. 

Selekcijski proces

Selekcijski proces je objektivan, profesionalan i učinkovit način izbora idealnog kandidata za određeno radno mjesto. Selekcijski proces može se sastojati od više selekcijskih krugova, koji se definiraju u ranijem koraku.


Metode selekcijskog postupka

• Dubinski intervju

• Testiranje znanja

• Psihološko testiranje

• Simulacije poslovnih situacija

• Centri ocjenjivanja

• Drugo.


Selekcijski proces proveden je po svim pravilima struke, uz apsolutno poštovanje prava i dostojanstva kandidata i načela povjerljivosti.

Zapošljavanje

U SYNCHRO LOGOSU vodimo računa o iskustvu svih kandidata koji su se prijavili za radno mjesto, od planiranja zapošljavanja do finalnog izbora i zapošljavanja.

Za vašeg novog zaposlenika organiziramo potrebne korake zapošljavanja i uvođenja na radno mjesto.

Poduzmite korake kako biste angažirali odgovarajući kadar za ostvarenje strateških ciljeva organizacije. Provedite kvalitetan selekcijski postupak, izbjegnite gubitke pogrešnog izbora i osigurajte ispravan postupak zapošljavanja. Nemojte se dovesti u situaciju da nemate s kime provesti svoje poslovne projekte!


Saznajte kako vam u tome možemo pomoći. Javite nam se.