Javite nam se na telefon +385 1 777 5335

Login

Održali smo edukaciju za poduzetnike "Od samozaposlenja do tima: kako pripremiti svoje poslovanje na zapošljavanje djelatnika"

U sklopu STARTUP Akademije Dubrovačke razvojne agencije DURA dana 8.2.2020. održali smo edukaciju za poduzetnike "Od samozaposlenja do tima: kako pripremiti poslovanje na zapošljavanje djelatnika!". 

Kad smo od ‘tuđih’ zaposlenika postali ‘svoji’ poduzetnici trebali smo naučiti upravljati i usvojiti cijeli set vještina za strateško i operativno vođenje svog poslovanja. U trenutku kad od ‘svojih’ poduzetnika postajemo nečiji poslodavci, trebamo usvojiti jedan kompletno novi set znanja, vještina i stavova kako bismo mogli uspješno voditi svoje ljude. Vođenje ljudi u poslovanju ima svoj psihološki, pravni i ekonomski aspekt! Na ovoj edukaciji upoznali smo poduzetnike s obavezama i pravima koje preuzimaju kada postaju poslodavci, te im informacijama i praktičnim primjerima olakšati proces zapošljavanja radnika, kao bi izbjegli nepotrebne nesporazume i pogreške te osigurali uspješan proces i pripremljenost na širenje poslovanja.

Hvala svim sudionicima na interesu i sudjelovanju, i Dubrovačkoj razvojnoj agenciji na pozivu i organizaciji. Želimo vam puno uspjeha u daljnjem radu. 

Rad Dubrovačke razvojne agencije DURA možete pratiti na www.dura.hr.


Izvor fotografija: 

Facebook stranica Dubrovačke razvojne agencije