Javite nam se na telefon +385 1 777 5335

Login

O nama

Tvrtka 

SYNCHRO LOGOS d.o.o.


Tvrtka SYNCHRO LOGOS d.o.o. nudi sveobuhvatnu uslugu i podršku u upravljanju ljudskim resursima. Našim klijentima pomažemo u sistematizaciji radnih mjesta, selekciji i procjeni kod zapošljavanja, uvođenja radnika na radno mjesto, razvoju zaposlenika, organizaciji komunikacijskih procesa i unapređenju kroz praćenje i edukaciju a sve u svrhu olakšavanja unutarnjih procesa organizacije, optimizacije rada, povećanja zadovoljstva ljudi i podizanja konkurentnosti kompanija.


Saznajte više

Tim

  

Upoznajte naš Tim!


Saznajte više

Partneri


Upoznajte naše partnere - tvrtke i stručnjake s kojima gradimo vaše uspjehe!


Saznajte više

Karijere


U SYNCHRO LOGOSU zainteresirani smo proširiti naš tim s osobama koje prepoznaju vrijednosti tvrtke SYNCHRO LOGOS te koje su spremne učiti i napredovati iz svake situacije.

Saznajte koja su mjesta otvorena ili nam pošaljite otvorenu prijavu.

Ovaj stolac mogao bi postati vaš radni!


Saznajte više

Kvaliteta


Djelatnost tvrtke SYNCHRO LOGOS d.o.o. temelji se na profesionalnom pružanju usluga strateškog i operativnog upravljanja ljudskim resursima, edukacijama i poslovnom savjetovanju, a sve u svrhu ostvarivanja organizacijskih ciljeva naših klijenata i podizanju opće kvalitete upravljanja ljudskim resursima.

Opredjeljeni smo za stalnom unapređenje naše usluge i procesa rada, razvoj novih usluga kao odgovor na izazove i trendove upravljanja ljudskim resursima, suradnju s klijentima kako bismo osigurali trajno zadovoljstvo našim uslugama te unapređenje procesa rada i kontinuirano ulaganje u nova znanja.


Saznajte više