Javite nam se na telefon +385 1 777 5335

Login

Tim

Maja Darija Škrljak

Konzultantica  za razvoj ljudskih resursa i obrazovanje s višegodišnjim međunarodnim iskustvom iz područja treninga i edukacije osobnih i profesionalnih vještina. Po struci je magistra psihologije.

U posljednjih 8 godina izvela je preko 4000 sati treninga i programa iz područja razvoja profesionalnih vještina, osobnog razvoja, razvoja grupe, individualne i grupne coaching podrške.

Profesionalno se usavršavala na mnogim edukacijama iz područja facilitacije, coachinga i upravljanja u Europi i Americi. Nositeljica certifikata PECB ISO 9001 Lead Implementor. Članica je Hrvatske psihološke komore.

Danas vodi tvrtku SYNCHRO LOGOS d.o.o. za savjetovanje koji je pokrenula 2013. godine.

Zalaže se za razvoj, jačanje kapaciteta i podršku u poslovanju kroz obrazovanje i razvoj potencijala za pojedince, timove i organizacije koje streme proboju na novu razinu rada i djelovanja.

Dita Mozge

Već nekoliko godina radim u području trenerstva i neformalnog obrazovanja. Zadnjih 6 godina posvetila sam osobnom razvoju i obrazovnim prilikama u sklopu Europskih obrazovnih programa. Dizajnirala sam, vodila i koordinirala edukacije razvoja osobnih vještina, iskustvenih programa razmjene i obrazovnih prilika za mlade i one koje rade s mladima u cijeloj Europi.

Dodatno, razvijala sam svoje liderske sposobnosti na način da sam aktivno učila o samo-upravljanju, life - coachingu, liderstvu kroz radno iskustvo i edukaciju. Vjerujem da je cjeloživotno učenje budućnost obrazovnog sustava. 

U vremenu koje sam provela u sektoru neformalnog obrazovanja pronašla sam strast za ljudske resurse; moj rad je motiviran ljepotom stvaranja snažnih timova i pružanjem podrške pojedincima u ostvarnju njihovog punog potencijala. 

Kako stres na radnim mjestima sve više raste, a pojavnost depresije nadmašuje sve brojke do sada, moj fokus sve više je usmjeren prema poslovnom sektoru. Vjerujem da male ali sustavne promjene u procesima upravljanja ljudskim resursima zajedno s podrškom u razvoju svjesnosti zaposlenika mogu kreirati učinkovitija i zdravija radna okruženja.