Javite nam se na telefon +385 1 777 5335

Login

Tim

Dita Mozge

Već nekoliko godina radim u području trenerstva i neformalnog obrazovanja. Zadnjih 6 godina posvetila sam osobnom razvoju i obrazovnim prilikama u sklopu Europskih obrazovnih programa. Dizajnirala sam, vodila i koordinirala edukacije razvoja osobnih vještina, iskustvenih programa razmjene i obrazovnih prilika za mlade i one koje rade s mladima u cijeloj Europi.

Dodatno, razvijala sam svoje liderske sposobnosti na način da sam aktivno učila o samo-upravljanju, life - coachingu, liderstvu kroz radno iskustvo i edukaciju. Vjerujem da je cjeloživotno učenje budućnost obrazovnog sustava. 

U vremenu koje sam provela u sektoru neformalnog obrazovanja pronašla sam strast za ljudske resurse; moj rad je motiviran ljepotom stvaranja snažnih timova i pružanjem podrške pojedincima u ostvarnju njihovog punog potencijala. 

Kako stres na radnim mjestima sve više raste, a pojavnost depresije nadmašuje sve brojke do sada, moj fokus sve više je usmjeren prema poslovnom sektoru. Vjerujem da male ali sustavne promjene u procesima upravljanja ljudskim resursima zajedno s podrškom u razvoju svjesnosti zaposlenika mogu kreirati učinkovitija i zdravija radna okruženja.